Ponedeljak, 25.09.2023 | 09:12

Zašto kupiti apartman na Divčibarama?

Idealno je vreme za kupovinu apartmana na Divčibarama!

Zbog sve veće popularnosti među turistima rastu i cene nekretninana Divčibarama pa je sada idealan trenutak za kupovinu nekretnine!
Na samo stotinak kilometara od Beograda nalaze se Divčibare, najlepši deo planine Maljen i sve popularnija destinacija koja privlači turiste tokom cele godine.
Pored brojnih aktivnosti u zimskom periodu, Divčibare je poznato i kao jedna od najkvalitetnijih vazdušnih banja u Srbiji sa fantastičnim pešačkim stazama pa su kapaciteti puni i tokom toplijih meseci.

Nadmorska visina od 980 metara idealna je za najmlađe i jedan je od razloga zbog kojih se ova destinacija ubraja u najpogodnije za odmor sa decom.
Kvalitetna ski staza, jedinstven geografski položaj i niže cene usluga povećali su broj skijaša sa 8 na 15 hiljada po sezoni.
Povoljnije usluge u poređenju sa drugim planinskim centrima privlače mnogobrojne domaće, ali i strane turiste.

Što se Divčibara tiče, trenutna ponuda apartmana pokazuje da se na ovoj lokaciji još uvek po korektnoj ceni može kupiti nekretnina.
Za razliku od Kopaonika, gde ima i većih apartmana, na Divčibarama su u ponudi isključivo mali – do 50 kvadrata, jer su oni i najtraženiji. Divčibare još uvek nisu dobile status luks mesta, pa i cene idu do maksimalno 2.300 evra po kvadratnom metru za novogradnju.

Velika potražnja utiče na porast cena nekretnina i zakupa apartmana, pa je sada idealno vreme za investiranje i odlična prilika za zaradu u narednih nekoliko godina.

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *